Hoezo gaat Veenendaal aan de chocolade?

Tony’s Chocolonely, het meest inspirerende bedrijf van 2016 komt op 20 februari naar Veenendaal voor een gloedvolle presentatie over slaafvrije chocolade, leiderschap en betrokken ondernemen. De spanningen én de winst die dat oplevert.

Dat doen ze niet zomaar; ze zijn het ‘voorprogramma’ van de Beursvloer Veenendaal. Hét netwerk- en match event waar bedrijven en maatschappelijke organisaties (sport, zorg, cultuur, welzijn, onderwijs) elkaar ontmoeten en met gesloten beurs matches maken. Hoe helpen we elkaar een stapje verder met inzet van menskracht, kennis & kunde, en middelen & materialen. Die vraag staat centraal.

Hoezo gaat Veenendaal aan de chocolade?

Bedrijven die naast een focus op geld verdienen óók een sterke wil hebben om bij te dragen aan de maatschappij, zijn succesvoller en winstgevender dan bedrijven die dat niet doen. Tony’s Chocolonely is misschien wel het meest bekende en aansprekende voorbeeld.
Laat je inspireren door hun ervaringen, vraag ze het hemd van het lijf en ontdek wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie!

Kom en doe mee

De Beursvloer is er voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Veenendaal en wordt georganiseerd door Samen voor Veenendaal, samen met de BedrijvenKring Veenendaal, Van der Valk Hotel Veenendaal en de Founders en Partners van Samen voor Veenendaal. Aanmelden kan via de speciale Beursvloerpagina.
Er kunnen maximaal 2 personen per bedrijf/organisatie deelnemen.

Start typing and press Enter to search

workshop
X