Ondernemend talent

Gedurende het ‘Ikgaondernemen Bizz Talent programma’ hebben 12 getalenteerde Studenten van ROC A12 een eigen onderneming gestart. Op 19 april gaan zij de strijd met elkaar aan om de titel ROC A12 Ondernemer 2017.

Op het beursplein op Het Perron presenteren zij om 16.00 uurhun bedrijf. Ondernemers uit Veenendaal, kom kijken, beoordelen en kennis maken met de nieuwe ondernemers van Veenendaal!

Ondernemend talent

Bedrijven die naast een focus op geld verdienen óók een sterke wil hebben om bij te dragen aan de maatschappij, zijn succesvoller en winstgevender dan bedrijven die dat niet doen. Tony’s Chocolonely is misschien wel het meest bekende en aansprekende voorbeeld.
Laat je inspireren door hun ervaringen, vraag ze het hemd van het lijf en ontdek wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie!

Bekijk hier de uitnodiging en verdere informatie

Start typing and press Enter to search

X