Verwenmiddag voor Abrona

Verwenmiddag voor Abrona

“Dit is zo bijzonder. De cliënten keken er de hele week al naar uit! Het komt niet vaak voor dat zij als woongroep gezamenlijk een uitstapje kunnen maken. Het is echt een feestje. Sommigen zijn zelf speciaal nieuwe kleding gaan kopen!” 

– Betty Klumpenaar, coordinator van Abrona

Ruim 40 bewoners van De Kajuit en Lonas kregen een VIP behandeling van leerlingen van het Wijkleerbedrijf, DeMaes Gastvrij, Vallei Autogroep, Reinaerde de Bombardon, Maak Muziek met Maarten en De Indruk.

’s Ochtends werden de cliënten opgehaald door medewerkers van Vallei Autogroep en naar 0318Smart Office gebracht. Daar werden ze hartelijk ontvangen door gastheer Dick van der Maas en de leerlingen van het Wijkleerbedrijf. Maarten Tros van Maak Muziek met Maarten zorgde voor een feestelijke noot. De gasten wisten dat zeer te waarderen en zongen naar hartelust mee. Na een heerlijke 3 gangen lunch kregen de mensen een hand- en voetverzorging aangeboden in de door leerlingen opgebouwde pop-up schoonheidssalon. Ondertussen werden in de grote zaal concertregistraties vertoond van onder meer Jan Smit, Jannes en BZN en ontstond een ware disco.

Ook voor de leerlingen van het Wijkleerbedrijf was het een speciale dag. De ervaring met mensen met een verstandelijke beperking was voor velen nieuw. Daarbij was het een goede praktijkervaring in de keuken, bediening en verzorging. Dick van der Maas genoot zichtbaar en gaf een welgemeend compliment aan de leerlingen. “Jullie hebben het supergoed opgepakt vandaag. Het was jullie niet aan te zien dat jullie (nog) geen professionals zijn. Jullie straalden!” En dat bleef nog even zo!

ASML-medewerkers in actie!

Start typing and press Enter to search

X