KONE Doet

KONE Doet

Wat mij het meeste geraakt heeft, waren de dromen die in de wensboom hingen. Hoe ben je er aan toe als je liefste wens ‘meer douchen’, ‘een keer pannenkoeken eten’ of ‘ingesmeerd worden met bodylotion’ is? #nog steeds hevig geëmotioneerd#

– Medewerkster KONE

Ruim 100 medewerkers van KONE hebben zich op 12 mei ingezet voor het goede doel en leverden hun bijdrage aan diverse maatschappelijke projecten. Hiermee dragen zij bij aan de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie. Deze dag biedt de medewerkers een mooie gelegenheid om zich in te zetten voor een project dat zij een warm hart toedragen.

Projecten
In overleg met Samen voor Veenendaal is gezocht naar projecten in de buurt. De projecten sluiten zoveel mogelijk aan op het interessegebied en talent van de medewerkers en waren heel divers: van ‘helpende handen’ – klusprojecten of natuurprojecten, tot ‘dubbel genieten’ – op pad met mensen die niet zelfstandig de deur uit kunnen. In Veenendaal waren 40 mensen actief bij De Meent, een locatie van Zorggroep Charim. In verschillende groepen zijn diverse klussen gedaan zoals het opknappen van de kapsalon, maken en inplanten van kruidenbakken, onderhoud van binnentuintjes, fietsen op de tandem met bewoners en wandelen. Ook werd er geluncht met de ouderen, werd een high tea georganiseerd en werden er spelletjes gedaan.

Start typing and press Enter to search

Abrona
X