MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Heeft uw maatschappelijke organisatie menskracht, expertise of middelen nodig om haar doelen na te streven en opdrachten waar te maken? Wilt u als maatschappelijke organisatie uw netwerk vergroten?

Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar weten vaak de weg niet te vinden naar uw organisatie.

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?

Samen voor Veenendaal ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

Maatschappelijke organisaties

Zijn er voordelen? Ja, heel veel

  • Dromen laten uitkomen en doelen bereiken
  • Netwerk vergroten in de regio via ons platform
  • Ontvang minstens 1 bemiddeling per jaar + een aantal diensten
  • Vrijwilligers uit het bedrijfsleven
  • Positieve media-aandacht

Zijn er voorwaarden? Slechts een paar

  • Vanaf € 100,- (vrijwilligersorganisaties) of vanaf € 250,- (organisaties met betaalde krachten)
  • U stelt uw maatschappelijke organisatie open voor Veenendaalse bedrijven.

WAT KRIJGT U VAN ONS

Icoon advies

COACHING EN ADVIES

Wij bieden trainingen aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kunnen sluiten.

Experts voor uw vraagstuk

Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Bent u op zoek naar professionele expertise, dan is de pro bono professional een oplossing.

MIDDELEN EN MATERIALEN

We verbinden goederen uit het bedrijfsleven met maatschappelijke organisaties voor een tweede leven. Wij vinden een goede bestemming voor computers, printers, kantoormeubilair of voorraad.

MATCH EVENTS EN NETWERK

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven waarbij uw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij.

Matches

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe u onderdeel kan zijn van een hechter Veenendaal? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie.

KONE Doet

Match: Tijdens KONE Doet zetten medewerkers zich in voor de samenleving

ERVARINGEN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Als Charim werken we graag samen met andere organisaties en bedrijven in Veenendaal. Dankzij Samen voor Veenendaal ontmoeten werelden elkaar en worden verschillen kleiner. We kunnen enorm veel van elkaar leren. En onze ouderen genieten heel erg van de activiteiten die mogelijk worden door de inzet van bedrijfsvrijwilligers.

– Ron Norder, Zorggroep Charim

Het is voor onze cliënten zo bijzonder er eens met elkaar op uit te kunnen gaan. Door de matches die we via Samen voor Veenendaal maken lukt dat toch af en toe. Het is fantastisch om te zien hoe onze mensen daarvan genieten. Geweldig is dat!

– Betty Klumpenaar, Abrona

Door de matchactiviteiten van ‘Samen voor Veenendaal’ hebben we ons netwerk aanzienlijk kunnen vergroten. Ook hebben we veel aan de workshops. Zo heeft de workshop subsidie en fondsenwerving van Dynova ons geholpen snel een nieuwe en goede sponsor te vinden.

– Saskia van de Graaf, voorzitter Bouwdorp

Wat mij het meeste geraakt heeft, waren de dromen die in de wensboom hingen. Hoe ben je er aan toe als je liefste wens ‘meer douchen’, ‘een keer pannenkoeken eten’ of ‘ingesmeerd worden met bodylotion’ is? # nog steeds hevig geëmotioneerd#

– Medewerkster KONE

FOUNDERS / MEDE-MOGELIJK MAKERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS:

Abrona
Christelijk Lyceum Veenendaal
Het Perron ROC A12 en de CSV

Kwintes
Quarijn

Reinaerde
Speelotheek Veenendaal
Zorggroep Charim

Start typing and press Enter to search

X